søndag den 11. februar 2024

 USA=NATO har stort set været i krig med Rusland helt siden 1945. De møver sig frem, omklamrer Rusland mere og mere. Ukraine væltede i 2014 sin regering, opmuntret af NATO og EU. Da Ukraine så  proklamerede at de ville være medlem af NATO og EU så gjorde Rusland det samme, som du ville have gjort, de protesterede vildt.

Krim er Russisk. 1945 Sad verdens tre sejrherrer i Sevastopol på øen Krim og delte verden. Stalin sad ikke i Ukraine men i Rusland. At en præsident (ham med Cuba krisen), efter flere hundrede år Russisk, i 1956 forærede Krim til Ukraine, kan du vel ikke tage alvorligt. Når Slesvig kan stemme sig hjem, så kan Krim vel også.

For hver F16 jet som Danmarks "Krigsminister" leverer, dør der vel 10.000 mennesker. Er det noget at sidde i flyet og grine vildt over. Eller vildt tiljublet af folketinget.

2014 var der oprør i Ukraine og regeringen blev væltet. Tilskyndet af EU og NATO. Har det tjent et godt formål med mange hundrede tusinde døde. 

Du er voldtaget af Dansk propaganda og folketing. Klik ind på YOUTUBE og læs de mange fakta om synet på US og NATO. F.eks. kanalerne Military Summary og Scott Ritter.

Nazisterne og Napoleon myrdede løs i Rusland. Russerne trak sig tilbage, masseproducerede lige som nu, og smadrede bøllerne. Russerne mistede 20 millioner men vandt krigen, som de også er i gang med nu.

Stop Stop den forbandede krig og lad os få Ukraine opbygget. Få lappet gasledningerne så Tyskland atter kan blive et plus land som vi nyder og køber biler af.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar